`

Careers

Er zijn allerlei redenen waarom je bij Nemag zou willen werken. Nemag heeft een open bedrijfscultuur en aandacht voor onze mensen staat centraal.

View job openings

We streven naar gezonde groei en gaan voor de lange termijn.

Om dit te bereiken ontwikkelen we, met een enthousiast team medewerkers, innovatieve producten die met de modernste ontwerp- & productietechnieken gemaakt worden.

Daarom doen we er alles aan om onze medewerkers een gezonde en veilige werkomgeving aan te bieden. We bieden aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, afwisselend werk en je krijgt volop de kans je talenten te ontwikkelen.

De prettige werksfeer en korte communicatielijnen met je collega’s draagt daar in belangrijke mate aan bij. Binnen deze omgeving heb je een eigen verantwoordelijkheid met veel vrijheid in het werk.

 

Een open bedrijfscultuur waar aandacht voor mensen centraal staat.

Een prettige werksfeer, korte communicatielijnen. Je hebt eigen verantwoordelijkheid met veel vrijheid in het werk. Nemag doet er alles aan om zijn medewerkers een gezonde en veilige werkomgeving aan te bieden. Nemag streeft naar gezonde groei op lange termijn. Dit door middel van het ontwikkelen van innovatieve producten die met moderne productiemethodes en door betrokken, deskundige medewerkers gemaakt worden.

  • Graduation project MSC

    The research project will be carried out in cooperation with the TU Delft, 3ME, section Transport Engineering and Logistics. ...

  • Stage- en afstudeerplaatsen (WTB-HBO/WO)

    Ben jij zelfstandig, leergierig, gemotiveerd en op zoek naar een interessante stage- of afstudeerplek in een toonaangevend technisch bedrijf? Dan is Nemag iets voor jou! ...

Contact

Want to know more about working at Nemag? Please contact our colleague.

Jan van der Vorm QC
Financial Manager

+31 111 418 960