Omdat we blijven groeien zoeken we een

Sales medewerker binnendienst
(HBO commercieel/technisch)

 
Je voelt je als een vis in het water op het snijvlak van techniek en commercie. Als Medewerker Verkoop binnendienst bij Nemag draag je in grote mate bij aan het succes van een van de meest innovatieve bedrijven van Nederland met klanten over de hele wereld.

Dit is wat je gaat doen
Een Medewerker Verkoop Binnendienst heeft een uiterst veelzijdige functie. Na een gedegen inwerkperiode door je teamleden en de Salesmanager ben je de spin in het web tussen de verkoop buitendienst, engineering, productie en administratie. Je handelt tijdig en correct wereldwijde bestellingen af. Je verzorgt daarnaast de projectadministratie en houdt onze klanten op de hoogte over de voortgang van projecten. Je maakt deel uit van een gedreven en enthousiast verkoopteam en rapporteert aan je Salesmanager.

 

Dit is Nemag
Nemag ontwikkelt, bouwt en verkoopt de meest productieve en grootste grijpers ter wereld voor de overslag van droge bulkgoederen. Onze grijpers worden vanuit de moderne productielocatie in Zierikzee wereldwijd verscheept naar alle grote havens en overslaglocaties.

Naast het werkgeluk, zit de drive om het vandaag weer net iets beter te doen dan gisteren diepgeworteld in ons DNA. Hierdoor zijn we toonaangevend in de wereld van overslag van bulkgoederen. Nemag is door de Kamer van Koophandel uitgeroepen tot één van de 20 meest innovatieve bedrijven van Nederland (MKB) en winnaar van diverse innovatieprijzen.

Klantsupport en intensieve aftersales zijn voor ons erg belangrijk, niet alleen omdat het moet, maar vanuit de oprechte interesse in onze klanten. Dat doen we samen met een wereldwijd netwerk van dealers en agenten die ons lokaal ondersteunen.

 

Als Sales medewerker binnendienst bij Nemag:

 • beschik je over een HBO-werk- en denkniveau, richting commerciële techniek;
 • ben je communicatief vaardig, kun je goed luisteren en heb je een zeer goede mondelinge en schriftelijk uitdrukkingsvaardigheid in zowel Nederlands als Engels;
 • heb je een goed ontwikkeld commercieel inzicht en ben je klantgericht;
 • ben je positief en respectvol naar anderen;
 • werk je gestructureerd;
 • beheers je Office (Word en Excel), ben je bekend met ERP software (ISAH) en heb affiniteit met automatisering;

 

Word jij onderdeel van ons team?
Dan bieden wij je een veelzijdige baan met veel vrijheid om zelf vorm aan te geven en veel eigen verantwoordelijkheid. We hechten aan zelfontplooiing en bieden daartoe alle ruimte. Van jou verwachten we dat je initiatief neemt. Je treed toe tot een leuk team met een uitstekende sfeer en korte communicatielijnen. Vanzelfsprekend bieden we aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Schrijf of Mail ons!
Nemag B.V.
t.a.v. Jan van der Vorm
Postbus 110
4300 AC Zierikzee

of Jobs@nemag.com

Bellen kan natuurlijk altijd: 0111 418 960.

Contact

We value direct contact with our customers and prospects and are happy to assist them where we can.

Nemag
General contact

+31 111 418 900

  You can improve your acceleration with...

  ...%

  Oh my grab!

  To calculate your productivity increase we need additional information. As we’re not familiar with your current installation. Please share your email address for us to contact you.

  We will get back to you as soon as possible

  Compare the grab glossary

  Crane capacityIs the Safe Working Load of your crane in tons in grab duty, i.e. the total sum of grab dead weight and payload.

  PayloadIs the nett load of cargo in the grab. Because it’s linked with the grab weight it will be filled in automatically.

  Grab weightIs the Dead weight of your existing grab. Not sure? Check your grab manual, CE declaration, or on the ID plate on your grab.

  Grab rope withdrawal lengthIs the length of the closing rope which needs to be pulled out in order to close the grab (not to confuse with the total reeved in grab rope length).

  Not sure about the numbers?Check the grab manual. Don’t hesitate to contact us.

  Riny Stoutjesdijk
  Sales manager

  +31 (0)653109307